Zoek en boek

Zakelijke mogelijkheden

Leest u verder op deze pagina voor alles wat wij u op zakelijk gebied kunnen bieden. Vindt u niet wat u zoekt, heeft u vragen of wilt u een (op maat gemaakte) offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder.

BedrijfsFeesten

Arrangementen met uitgebreide horeca faciliteiten

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeestje, teamuitje, kerstborrel of wilt u uw klanten een leuk, maar professioneel dagje mee uit nemen? Ook dan bent u bij Familyland aan het juiste adres. Van feestavonden, buffetten en barbecues, bowling arrangementen, luxe diners tot overnachtingen bent u bij ons op het juiste adres. De veelzijdigheid van onze horeca, bowling, feestzalen en buiten terreinen bieden een groot scala aan mogelijkheden. Ook voor diverse sportactiviteiten kunt u op o.a. onze grasvelden terecht.

Vergaderruimtes

Meetings en vergaderingen

Ook voor vergaderingen, teambuildingsessies, congressen en seminars is Familyland uw zakelijke partner. Ons centrumgebouw heeft uitstekende voorzieningen als vergaderlocatie. We beschikken over verschillende zalen met uiteenlopende capaciteiten met beschikbaarheid voor groepen oplopende tot 400 personen.

Uiteraard kunnen wij u in de benodigde apparatuur voorzien, zoals beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie met microfoon, TV en/of DVD-speler, overheadprojector, flip-over etc.  

Wij helpen u graag om van begin tot eind uw bijeenkomst tot in de puntjes te plannen en te verzorgen. Uiteraard nemen wij u daarbij alle zorg uit handen, zoals het verzorgen van koffie en thee, frisdrank, water, belegde broodjes tot complete aansluitende business borrels en diners enz. De vergadering op een unieke manier afsluiten? Reserveer dan een bowlingbaan voor tijdens de borrel. 

Overnachten

Meerdaags evenementen en congressen

Wilt u een meerdaags bedrijfsuitje of congres organiseren? Ook dan bent u bij Familyland op de juiste plaats. Doordat wij beschikken over 126 accommodaties is het ook mogelijk uw gasten bij ons te laten overnachten. De accommodaties worden over het algemeen per weekend/midweek of hele week verhuurd met begin- en einddatum op maandag of vrijdag. In het overzicht met accommodaties leest u meer over onze  accommodaties.

Bent u voor uw personeel of een zakenrelatie op zoek naar tijdelijke huisvesting, bijvoorbeeld in verband met een project? Bij Familyland vindt u zeker wat u zoekt! Ons park is gunstig gelegen, vlakbij de A58, en daarmee uitstekend bereikbaar vanuit grote plaatsen als Bergen op Zoom, Roosendaal, Rotterdam, Breda en Antwerpen.

Voor meer informatie neem u contact op met de receptie van Familyland, wij helpen u graag om van uw congres of vergadering een succes te maken! Vraag geheel vrijblijvend een offerte op voor een duidelijk overzicht in mogelijkheden. De receptie is op doordeweekse dagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur.

Zoek