Zakelijke mogelijkheden bij Familyland

Alles over zakelijke mogelijkheden bij Familyland

Op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeestje of congres, of wilt u uw klanten een leuk, maar professioneel dagje mee uit nemen? Ook dan bent u bij bungalowpark Familyland aan het juiste adres. Van buffet tot overnachting. u vindt het bij ons.

Leest u verder op deze pagina voor alles wat wij u op zakelijk gebied kunnen bieden. Vindt u niet wat u zoekt, heeft u vragen of wilt u een (op maat gemaakte) offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder.

Bedrijfsfeesten

Of u nu een sportief dagje uit met het hele personeel in gedachten heeft, of een gezellige feestavond, vakantiepark Familyland kan het voor u organiseren. Hierbij maakt het niet uit of het om een klein bedrijfsfeestje gaat of om een groot feest voor meer dan 1000 personen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een gezellige feestavond met diner, lunch of buffet in ons restaurant, eventueel aangevuld met een of twee uurtjes bowlen. Of een sportieve fietstocht of wandeltocht op natuurgebied Grenspark De Zoom – Kalmthoutse Heide, met aansluitend een gezellig diner.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje, of heeft u zelf al een programma voor uw bedrijfsjubileum in gedachten? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag om van uw bedrijfsfeest een succes te maken!

Horeca

Onze horeca-gelegenheden zijn een uitstekende uitvalsbasis voor uw zakelijke evenementen of bedrijfsfeest. Van een welkomstdrankje of een afscheidsborrel in ons Grand Café tijdens een congres, tot een uitgebreid personeelsdiner in ons restaurant, bijna alles is mogelijk bij bungalowpark Familyland. Wij helpen u graag uw bedrijfsfeest, congres of vergadering van begin tot eind tot in de puntjes te plannen. Uiteraard nemen wij u daarbij alle zorg uit handen.

Ook bij zakelijke arrangementen staan de kwaliteit en sfeer die men al jarenlang van bungalowpark Familyland gewend is, centraal. Zodat het ook onze zakelijke gasten aan niets ontbreekt.

Vergaderruimtes

Ook voor vergaderingen, congressen en seminars in Brabant is Familyland uw zakelijke partner. Het moderne centrumgebouw is een uitstekende voorziening voor een vergaderlocatie. We beschikken over verschillende zalen met uiteenlopende capaciteiten. De zalen zijn ook nog eens te combineren, waardoor Familyland ook voor grotere gezelschappen uw vergadering of congres kan verzorgen.

Uiteraard kunt u beschikken over de benodigde apparatuur, zoals TV en/of DVD-speler, overheadprojector, flip-over etc. Wij kunnen de gehele dag voor u verzorgen inclusief bijvoorbeeld een lunch, koffietafel, buffet of zelfs een (uitgebreid) diner. Het is ook mogelijk om op bungalowpark Familyland te overnachten, zodat u ook meerdaagse congressen en seminars kunt organiseren. Vanzelfsprekend kan Familyland de gehele activiteit ondersteunen en begeleiden op de manier die bij u en uw bedrijf past.

Voor het gebruik van een flipover worden geen extra kosten berekend, een scherm en beamer kunnen wij voor u verzorgen tegen een meerprijs (op aanvraag)

Overnachten

Wilt u een meerdaags bedrijfsfeest of congres organiseren? Ook dan bent u bij bungalowpark Familyland op de juiste plaats. Hierbij kunt u kiezen voor een geheel verzorgd verblijf, inclusief ontbijt, lunch en diner in ons restaurant, maar u kunt natuurlijk ook (een deel van) het programma zelf organiseren. Het deskundige personeel van Familyland regelt het op de manier die ú wenst, en denkt met u mee, zodat uw congres of bedrijfsfeest het gewenste resultaat oplevert. Doordat we beschikken over een groot aantal bungalows is het ook mogelijk uw gasten te laten overnachten. De accommodaties worden over het algemeen per weekend/midweek of hele week verhuurd met begin- en einddatum op maandag of vrijdag. In het overzicht met accommodaties leest u meer over de mogelijkheden.

Tijdelijke huisvesting

Bent u voor uw personeel of een zakenrelatie op zoek naar tijdelijke huisvesting, bijvoorbeeld in verband met een project? Op bungalowpark Familyland vindt u zeker wat u zoekt. Het park is gunstig gelegen, vlakbij de A58, en is daarmee uitstekend bereikbaar vanuit grote plaatsen als Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda en Antwerpen.

Neemt u voor meer informatie contact op met de receptie van Familyland, wij helpen u graag om van uw congres of vergadering een succes te maken! Ook kunt u via deze website direct een offerte aanvragen.

zakelijke mogelijkheden bij familyland