Op stap met de kinderen

Uitjes voor de kinderen

Als u op zoek bent naar leuke dagjes uit met het hele gezin, zit u op bungalowpark Familyland op de perfecte plek. In de omgeving zijn veel leuke dingen te beleven, voor zowel de allerkleinsten als de wat oudere kinderen.

Bakkersmolen

Gelegen in Essen/Wildert met een bakkerij, stoomtreintje, speeltuin, taverne en terras (www.bakkersmolen.be)

Kiekenhoeve

Karrenmuseum gelegen in Essen/Wildert met taverne, terras en speeltuin (www.kiekenhoeve.be)

Bosrust

Bosrust met grote buitenspeeltuin, minigolf, maïsdoolhof en taverne en terras (www.bosrust.be)

Minimundi Middelburg

Diverse attracties, miniatuurdorp, binnenspeeltuin (www.minimundi.nl) Tegenover minimundi ligt voetbalexperience, uniek voor elke voetballiefhebber! (www.voetbalexperience.nl)

Zoo Antwerpen

Parkeer uw auto op het station van Essen (gratis) en koop een treinticket bij de balie. Op zondag kunt u zéér voordelig met de trein mee. Naast het centraal station bevindt zich de dierentuin op loopafstand (www.zooantwerpen.be).
(evenals aquatopia)

Efteling

Eén van de bekendste attractieparken van Nederland is natuurlijk De Efteling in Kaatsheuvel. Dit park ligt op 45 autominuten afstand van vakantiepark Familyland en heeft talloze attracties voor jong en oud. Hiermee is de Efteling uitermate geschikt voor een dagje uit met het hele gezin. Kijk voor openingstijden, prijzen en meer informatie op hun website: www.efteling.com

Het Arsenaal

In Vlissingen, op een ruim half uur rijden van Familyland, ligt attractiepark Het Arsenaal, het grootste piratenpark van Nederland. Hier kun je met eigen ogen zien hoe de piraten vroeger leefden. Maak kennis met kapitein Zwartbaard en beleef samen met hem en de andere zeelieden de grootste avonturen. In de prachtige aquaria kun je de uitgebreide collectie Noordzeevissen zien, je kunt er zelfs roggen en haaien aaien! Er worden ook regelmatig rondleidingen en voerdemonstraties gegeven. Kijk voor alle informatie over openingstijden, prijzen en de diverse attracties op: www.arsenaal.com