Restaurant-Horeca

Onze horeca en bowlingcentrum is geopend van dinsdag t/m zondag. Let op: dinsdag is de keuken gesloten!

Om uw verblijf op vakantiepark Familyland nog aangenamer en relaxter te maken, hebben wij diverse horecafaciliteiten. Daardoor kunt u in een sfeervolle entourage genieten van ons gevarieerde aanbod. U kunt er lunchen, dineren, genieten van een buffet, een feestje vieren, maar natuurlijk kunt u er ook terecht voor een heerlijke kop koffie. De typisch Brabantse sfeer in combinatie met de service en kwaliteit zijn onze sterkste punten. Bungalowpark Familyland is met deze horecafaciliteiten in staat om een gevarieerd aanbod te realiseren voor jong en oud, uiteenlopend van eenvoudig tot zeer luxe, voor kleine en grote gezelschappen. Heeft u iets te vieren of gewoon voor de gezelligheid? De medewerkers van vakantiepark Familyland zetten zich iedere dag met veel plezier en enthousiasme in om u een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Grand Café

Het Grand Café is het warme hart van ons centrum. Niet alleen ligt dit naast de bowlingbanen, ook is dit de verzamelplaats van talloze activiteiten, waar u zelf actief aan kunt deelnemen, of ontspannen kunt genieten en toekijken. Het Grand café is een gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud, 6 dagen per week geopend.
Het Grand Café is dinsdag t/m zondag geopend vanaf 09.00 uur. Vanaf woensdag t/m zondag van  12.00 tot 16:00 kunt u genieten van onze kaart met diverse lunchgerechten zoals huisgebakken boerenbrood, div. maaltijdsalades maar ook een heerlijke warme lunch met frites en salade.

De rest van de dag kunt u uiteraard terecht voor een kop koffie, thee of een ander drankje (en hapje).
Verder kunt u in het Grand Café biljarten op de professionele biljarttafel, en er staan twee speelautomaten (alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar). Het dient ook als gezamenlijke TV ruimte.

Restaurant

In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van alles wat wij u op culinair gebied te bieden hebben. U kunt er lunchen, steengrillen, à la carte eten of genieten van één van onze uitgebreide buffetten. Uiteraard zijn kinderen ook van harte welkom in ons familierestaurant. Daarom hebben wij speciaal voor de kinderen een kindermenukaart samengesteld. Het restaurant is 5 dagen per week, woensdag t/m zondag, vanaf 17:00 geopend.
Wilt u toch liever in huiselijke sfeer dineren, maar heeft u geen zin om te koken? Dan kunt u kiezen uit diverse meeneem-maaltijden. Ook hebben wij halfpension- (ontbijt en diner) en volpension-arrangementen (ontbijt, lunch en diner), zodat u zich tijdens het hele verblijf niet druk hoeft te maken over boodschappen voor het eten en niet hoeft te koken.

Horeca brochure

Prijslijst

Klik op een van onderstaande foto’s voor een vergroting.

Restaurant Familyland
Restaurant Familyland
Grand Cafe Familyland