Reguliere zwemles

Zwemlessen voor het zwem-ABC

Heeft u nooit leren zwemmen? Heeft u watervrees? Wilt u uw zwemslagen verbeteren? Wilt u wat aan uw conditie doen? Of misschien wilt u wel gezellig met anderen onder begeleiding zwemmen?

zwemles

Wij bieden het enige echte Zwem-ABC

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.

Wij hebben echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid.

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

  • Gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat je kind in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat. Zo werken de zwemonderwijzers volgens de Gedragscode Zwembranche, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en blijven bijgeschoold.
  • Je kind ontvangt de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C. Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma C voldoet je kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Deze officiële diploma’s worden bijvoorbeeld erkend door brandweer, politie en sportopleidingen voor de uitoefening van verschillende beroepen.
  • De zwemlesaanbieder hanteert een helder beschreven zwemlesmethode, zodat je kunt bepalen welke aanbieder het beste bij jouw kind past. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.
  • Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen.

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid.

Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van andere ouders over dit onderwerp ook op www.allesoverzwemles.nl.

Turbo cursussen Familyland

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via zwembad@familyland.nl

Ook geven wij lessen in zwemvaardigheid en snorkelen.

Kinderen kunnen bij ons van maandag t/m zaterdag zwemlessen volgen voor A, B of C-diploma.

Voor inschrijvingen en informatie over lestijden van de reguliere zwemlessen en turbocursussen kunt u een mail sturen naar zwembad@familyland.nl U krijgt dan een inschrijfformulier en de algemene voorwaarden m.b.t. de zwemles toegestuurd per email.

Specifieke vragen over de lessen kunt u mailen naar Rob Hartmans (hoofd zwemzaken) via zwembad@familyland.nl

zwemles zwembad