Gezellig Midgetgolf spelen bij Familyland

De midgetgolf baan van Fun4Family

Midgetgolf is een leuk en afwisselend spel, wat niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook voor het hele gezin. Of om met een grotere groep te spelen. De 18 banen, die makkelijk beginnen maar steeds moeilijker worden, staan garant voor zo’n anderhalf uur plezier (afhankelijk van hoe groot de groep is). Verder is de baan geopend van april tot november.

Bent u op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje in de regio Roosendaal – Bergen op Zoom? U kunt de midgetgolf baan ook huren voor een kinderfeestje op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag. Na een rondje midgetgolf krijgen de kinderen frites met een snack en wat te drinken. Na afloop is er voor alle kinderen een snoepzak, en voor de jarige een cadeautje. De kosten hiervoor bedragen € 10,85 per persoon, voor de hele middag. Voor € 12,90 kunt u het kinderfeestje uitbreiden met een uurtje bowlen of zwemmen.

Naast de midgetgolfbaan, waar ook een trampoline en een reuze vier-op-een-rij voor de kinderen staat, ligt een gezellige speeltuin voor de kinderen met klimtoestellen, schommels en een glijbaan.
Meer informatie vind u op de website van onze partner fun4family.

midgetgolf bij familyland