reserveren

De bowling van Familyland

Onze moderne bowling

De zes bowlingbanen van Familyland zijn uitgerust met de modernste en leukste snufjes op het gebied van bowling. Ook de speciale lichteffecten zorgen voor een bijzondere sfeer. Verder is het Familyland Space Bowlingcenter namelijk voorzien van opvallende “Glow-in-the-Dark” banen. Samen met de muurschilderingen en ook het speciale licht zorgen deze ervoor dat u zich in de ruimte waant. Computeranimaties laten op speelse wijze de acties van de spelers zien, en met behulp van een computerprogramma verschijnen op de monitoren boven de banen de scores en ook de totaalstanden. Vanuit de comfort seats heeft u een uitstekend zicht op de monitoren.

Onze bowlingbanen zijn geschikt voor zowel wedstrijdspelers als recreanten. Zowel beginnende als geoefende spelers kunnen vrijblijvend een baan huren voor ontspanning of training. Ook is het mogelijk om lid te worden van Bowlingvereniging Hoogerheide, zodat u kunt meedoen aan de wedstrijden en toernooien die regelmatig op de bowlingbanen van bungalowpark Familyland gehouden worden.

Door gebruik te maken van de zogenaamde “Funbumpers” aan de zijkanten van de banen, kunnen ook de allerkleinsten meedoen met het bowlen. Deze bumpers kunnen heel makkelijk naar boven gezet worden, waardoor de bal altijd op de baan blijft.

In het aangrenzende Grand Café kunt u tijdens of na het bowlen genieten van een drankje en een hapje.

De bowling van Familyland, leuk voor onze vakantiegasten in het park, maar ook een aanrader voor als u in de omgeving van Roosendaal, Bergen op Zoom of Hoogerheide woont en op zoek bent naar een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een familiedag of een kinderfeestje. Kijkt u even op onze arrangementenpagina voor informatie over bowlen in combinatie met andere leuke activiteiten.

bowling