De modernste bowling in de zuidwesthoek

Onze moderne bowling in de Zuidwesthoek

Onze 6 banen zijn voorzien van de allernieuwste pinspotter op de markt: Edge String. Voor de finishing touch is Centerpunch Decklight geïnstalleerd. Om de bowlingexperience compleet te maken zijn de banen voorzien van het sensationele BES X Ultimate Scoringssyteem inclusief SuperTouch Consoles en het Durabowl Automatische Bumpersysteem. Aangezien de bowling ballen zwaar zijn, adviseren wij de kinderen pas vanaf 7 jaar te laten bowlen.

Onze bowlingbanen zijn geschikt voor zowel wedstrijdspelers als recreanten. Zowel beginnende als geoefende spelers kunnen vrijblijvend een baan huren voor ontspanning of training. Ook is het mogelijk om lid te worden van Bowlingvereniging Hoogerheide, zodat u kunt meedoen aan de wedstrijden en toernooien die regelmatig op de bowlingbanen van bungalowpark Familyland gehouden worden.

Door gebruik te maken van de zogenaamde “Durabowl Automatische Bumpersysteem” aan de zijkanten van de banen, kunnen ook de  jongste bowlers, (bijv. bij kinderfeestjes) én recreanten meedoen met het bowlen. Deze bumpers kunnen automatisch naar boven worden gezet, waardoor de bal altijd op de baan blijft.

In het aangrenzende Grand Café kunt u tijdens of na het bowlen genieten van een drankje en een hapje.

De bowling van Familyland, leuk voor onze vakantiegasten in het park, maar ook een aanrader voor als u in de omgeving van Roosendaal, Bergen op Zoom of de Zuidwesthoek woont en op zoek bent naar een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een familiedag of een kinderfeestje. Kijkt u even op onze arrangementenpagina voor informatie over bowlen in combinatie met andere leuke activiteiten.

Bowling Hoogerheide is gevestigd op een perfecte locatie, vlakbij de A4 en de A58. Goed bereikbaar vanuit Bergen op Zoom, Zeeland, de Zuidwesthoek en België.