Veel gestelde vragen

Hieronder treft u veel gestelde vragen aan. Zit uw vraag er niet bij? Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Kan ik rechtstreeks reserveren?

Ja, hiervoor kunt u een email sturen naar recreatie@familyland.nl met de datum, aantal woningen, aantal personen enz.

Liggen de villa’s zonnedauw en kornoelje naast elkaar?

Nee, deze liggen niet naast elkaar. Wel in de buurt van elkaar.

Zijn er bungalows of villa’s die aangepast zijn voor mindervaliden?

Deze zijn niet aangepast. Onze Finse bungalows zijn wel rolstoeltoegankelijk, echter is er wel een hoge opstaande rand in de douchecabine. Op ons park staan een aantal woningen van Stichting het Opkikkertje welke wel geheel zijn aangepast en de juiste voorzieningen hebben (www.opkikkertje-hooogerheide.nl)

Hoe laat mogen we in en uit checken?

U kunt vanaf 15:00 uur de sleutels van uw bungalow of villa ophalen. Op de vertrekdag moet u voor 10:00 uur uw bungalow of villa weer verlaten. U kunt wel de rest van de dag nog gebruikmaken van de faciliteiten van het park.

Kan ik naast de accommodatie parkeren?

Naast de villa’s Zonnedauw is een mogelijkheid voor het parkeren van 2 auto’s. Bij de meeste Kornoeljes is dat ook mogelijk. Enkele Kornoeljes zijn omringd door een hek, waardoor het niet mogelijk is de auto ernaast te parkeren. De Finse bungalows beschikken niet over een eigen parkeerplaats. U kunt ook niet met de auto naast de bungalow komen, wel in de buurt ervan voor laden en lossen.

Kan ik op afwijkende dagen (anders dan in de brochure aangegeven) reserveren?

Wij reserveren alleen met aankomst en vertrek op maandag en vrijdag (tenzij anders vermeld) Het is wel mogelijk om op een andere dag in te checken, bijvoorbeeld op zaterdag als u een weekend heeft gereserveerd en het u niet lukt om op vrijdag in te checken.

Is er bedlinnen aanwezig in de accommodatie?

Voor het aantal personen dat op de boeking is vermeld, liggen er lakenpakketten klaar. Voor gebruik hiervan worden kosten berekend. Deze kosten zijn verplicht. Kinderbedlinnen is niet aanwezig.

Is er bad- en keukentextiel in de accommodatie aanwezig?

Er zijn geen handdoeken in de bungalows en villa’s aanwezig. U dient deze zelf mee te nemen of u kunt ze tegen betaling bij ons huren (reserveren gewenst).

Zijn er huisdieren toegestaan?

Er is 1 hond per villa toegestaan. In de Finse bungalows zijn maximaal 2 honden toegestaan. Gekooide huisdieren worden alleen in de Finse bungalows toegelaten. Katten zijn niet toegestaan.

Is er een senseo koffiemachine aanwezig?

Nee, onze Finse bungalows en villa’s beschikken over een koffiezetapparaat met filter.

Is er een combimagnetron of oven aanwezig?

Nee, in onze Finse bungalows is alleen een magnetron met opwarmfunctie aanwezig, in enkele villa’s is een combimagnetron aanwezig.