Nieuws over Familyland

Het laatste nieuws over Familyland

Augustus 2019 – Familyland verbouwd bowling naar modernste versie.

Inmiddels is de installatie van de nieuwe banen hard op weg naar de oplevering. Familyland Bowling in Hoogerheide wordt momenteel compleet gemoderniseerd met de meest geavanceerde equipment van QubicaAMF Worldwide.

Zo worden alle 6 banen voorzien van de allernieuwste pinspotter op de markt: Edge String. Voor de finishing touch wordt Centerpunch Decklight geïnstalleerd. Om de bowlingexperience compleet te maken worden de banen voorzien van het sensationele BES X Ultimate Scoringssyteem inclusief SuperTouch Consoles en het Durabowl Automatische Bumpersysteem.

Binnenkort zullen wij met trots het eindresultaat laten zien.

November 2016 – Familyland groeit mee en is klaar voor de toekomst.

Door een grote aanpassing is er vanaf november 2016 gratis snel internet via glasvezel op het bungalowpark. Al onze verhuur Bungalows en Villa’s zijn voorzien van een vaste internet aansluiting per huisje, hierdoor heeft elke woning zijn eigen wifi netwerk met een dekkend bereik over heel de woning en tuin. Door deze aanpassingen zijn we ook van 16 TV zenders naar meer dan 100 gegaan. Dus op vakantie bij Familyland met de zekerheid van betrouwbaar internet, net als bij u thuis!

nieuws
nieuws

Mei 2016 – Kom een kijkje nemen in onze geheel vernieuwde speeltuin

Op de plaats waar onze tennisbanen lagen is een geheel nieuwe speeltuin gerealiseerd, we beschikken nu over de meest moderne speeltoestellen en er is een nieuw groot terras aangelegd. Dit terras is aangekleed met mooie steigerhouten terras meubelen.
U kunt hier gezellig vertoeven met een drankje terwijl uw kinderen zich vermaken in onze speeltuin.

speeltuin