Zonnedauw – Luxe vakantievilla voor 6 personen

Vakantievilla “Zonnedauw” in de luxueuze en comfortabele vakantievilla’s van vakantiepark Familyland is het Genieten met een grote G. Omdat de villa’s liggen op prachtige natuurrijke plaatsen, omgeven met veel groen, geeft u dat veel rust en ruimte. Daardoor zult u uw verblijf in één van deze luxe bungalows niet snel vergeten. Aangezien de villa’s erg smaakvol en luxueus zijn ingericht zal uw verblijf veel rust geven, met de vertrouwde sfeer en kwaliteit die u van vakantiepark Familyland mag verwachten.

Volop luxe en comfort
Vakantievilla “Zonnedauw” biedt ruimte voor 6 personen en bestaat uit twee verdiepingen. In deze luxe bungalow Zonnedauw beschikt u over drie ruime slaapkamers, waarvan één zich op de begane grond bevindt en twee op de verdieping. Verder vindt u op de begane grond een woonkamer met open haard, breedbeeld TV, keuken met vaatwasser en magnetron, badkamer met ligbad en een toilet en ook een overdekt terras.

Op de eerste verdieping bevinden zich naast de twee slaapkamers de sauna, een wasmachine en ook een tweede toilet. Doordat de slaapkamers ruim zijn opgezet kan er zonder problemen een kinderbedje bij geplaatst worden. Kinderbedjes zijn ook tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar bij de receptie.

Heeft u graag meer ruimte, bekijkt u dan ook eens onze vakantievilla Kornoelje voor 8 personen.