Overzicht accommodaties

Hieronder vindt u de accommodaties van Familyland

Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie.

accommodaties

Zonnedauw – Luxe vakantievilla voor 6 personen

Vakantievilla “Zonnedauw” biedt ruimte voor 6 personen en bestaat uit twee verdiepingen.
Ook beschikt deze luxe bungalow over drie ruime slaapkamers, waarvan één zich op de begane grond bevindt maar ook twee op de verdieping.
Verder vindt u op de begane grond een woonkamer met open haard, breedbeeld TV en een overdekt terras. De keuken is uitgerust met een vaatwasser en magnetron. De badkamer beschikt over een ligbad en een toilet.

accommodaties

Kornoelje – Luxe vakantievilla voor 8 personen

Vakantievilla “Kornoelje” is geschikt voor 8 personen en bestaat net als de villa “Zonnedauw” uit twee verdiepingen.
Deze luxe bungalow heeft vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond maar ook drie op de eerste verdieping. Ook is op de eerste verdieping een sauna aanwezig.
Verder vindt u op de begane grond een woonkamer voorzien van een open haard, breedbeeld TV maar ook een overdekt terras.  Tenslotte is keuken uitgevoerd met een vaatwasmachine en magnetron.

accommodaties

Finse Bungalows geschikt voor 4 á 5 personen

De houten Finse bungalows op Bungalowpark Familyland zijn bijzonder sfeervol en bevatten ook alle comfort voor een fijne vakantie. Verder beschikt de bungalow over 3 slaapkamers. Ook is er een badkamer met douche en wastafel maar ook is er beschikking over een apart toilet. De bungalows zijn ook voorzien van centrale verwarming.

accommodaties

De trekkershutten van Familyland

Naast de toerplaatsen staan twee trekkershutten, welke per nacht te huren zijn. Daarom is een trekkershut ook ideaal als tussenstop of rustpunt voor diegenen die van de ene naar de andere camping in Brabant (of heel Nederland) willen trekken. Kortom als u op fietsvakantie bent terwijl u even geen zin hebt om de tent op te zetten huur dan een trekkershut.

accommodaties

Kampeerplaatsen op het toerveld

Houdt u van kamperen?

Het toerveld van Familyland biedt ook ruime kampeerplaatsen van 180 m² met 16 ampère stroomaansluiting.
Aangezien Familyland een groot aanbod aan faciliteiten heeft maakt dit de camping in de eerste plaats uniek in West Brabant. Het kampeerveld beschikt ook over een modern energie neutraal sanitair gebouw.

accommodaties

Aangepaste vakantie bungalows

Stichting ’t Opkikkertje vindt het belangrijk dat het onze gasten aan niets ontbreekt:  De bungalows zijn dan ook volledig aangepast, modern ingericht en ze zijn opvallend ruim opgezet.

Bovendien staan ze op een fantastische plek midden in de natuur – met veel privacy: Een privé terras – met afsluitbaar hek en een ruime privé parkeerplaats, voor meerdere auto’s of busjes.

Wij bieden u  ook extra service: U kan onder andere (thuis)zorg regelen.

accommodaties