Zoek en boek

Van Familyland naar Familie Resort & Avonturenpark “De Tovertuin” van Woezel & Pip

Zoals u al uit de media waarschijnlijk had vernomen is Familyland overgenomen door de Van Hoorne Studios, welke in Ablasserwaard met veel succes Avonturenboerderij en Familie Resort Molenwaard van Fien & Teun exploiteren. Familyland zal in de komende 2 jaar transformeren naar het Familie Resort & Avonturenpark De Tovertuin, van Woezel & Pip. Het vernieuwde park zal in 2026 zijn deuren openen. Het voor Nederlandse begrippen unieke concept zal straks een totaal beleving realiseren gericht op ouders en kinderen tot circa 10 jaar.

Ons vakantiepark zal in de komende periode aangepast worden, waarbij vele nieuwe faciliteiten zullen gaan komen waaronder een eigen kindertheater, gethematiseerd zwembad, vernieuwde horeca gelegenheden, merchandise winkel, evenementen hal, alsook schitterende verblijfsaccommodaties in het thema van Woezel & Pip. Naast het toekomstig Familie Resort zal er een Avonturenpark komen
met diverse attracties, buiten en binnen speeltuinen en uiteraard een kindertheater voor een compleet dagje uit met het gezin!

Volg de ontwikkelingen via Facebook of Instagram.
Klik hier voor meer informatie over Van Hoorne Studios.

Zoek