Zoek en boek

Op stap met de kinderen

Als u op zoek bent naar leuke dagjes uit met het hele gezin, zit u op bungalowpark Familyland op de perfecte plek. In de omgeving zijn veel leuke dingen te beleven, voor zowel de allerkleinsten als de wat oudere kinderen.

Brasserie met speeltuin

De Bakkersmolen

Gelegen in Essen/Wildert met een bakkerij, stoomtreintje, speeltuin, taverne en terras (www.bakkersmolen.be)

Brasserie | Karrenmuseum | speeltuin

De Kiekenhoeve en Het Karrenmuseum

Karrenmuseum gelegen in Essen/Wildert met taverne, terras en speeltuin (www.kiekenhoeve.be en www.karrenmuseum.be)

Binnen- en buitenSpeeltuin | Terras

Bosrust

Bosrust met grote buitenspeeltuin, minigolf, maïsdoolhof en taverne en terras (www.bosrust.be)

Familiepretpark

Mini Mundi Middelburg

Mini Mundi is een familiepretpark in Middelburg, je vindt het op Zep Vrijetijdspark. Naast leuke attracties en een binnenspeeltuin vind je hier Miniatuur Walcheren.www.minimundi.nl).

Dierentuin

Zoo Antwerpen

Parkeer uw auto op het station van Essen (gratis) en koop een treinticket bij de balie. Op zondag kunt u zéér voordelig met de trein mee. Naast het centraal station bevindt zich de dierentuin op loopafstand (www.zooantwerpen.be).
(evenals aquatopia)

Attractiepark

De Efteling

Eén van de bekendste attractieparken van Nederland is natuurlijk De Efteling in Kaatsheuvel. Dit park ligt op 45 autominuten afstand van vakantiepark Familyland en heeft talloze attracties voor jong en oud. Hiermee is de Efteling uitermate geschikt voor een dagje uit met het hele gezin. Kijk voor openingstijden, prijzen en meer informatie op hun website: www.efteling.com

Zoek