Zoek en boek

De speeltuin van Familyland

Op de plaats waar onze tennisbanen lagen is een geheel nieuwe speeltuin gerealiseerd, met de meest moderne speeltoestellen.

Lekker in de buitenlucht. Kinderen zijn er heel het jaar welkom om te klimmen, klauteren, schommelen, hangen en te glijden. Plezier maken staat uiteraard voorop, net als veiligheid. De speeltuin is geopend van 10:00 tot 20:00 uur of tot zonsondergang in de winterperiode. De speeltuin is daarnaast vrij toegankelijk voor onze gasten, kinderen onder begeleiding. Een bezoek aan de speeltuin is ook ideaal te combineren met een van onze kinderfeestjes. Alle speeltoestellen zijn kindvriendelijk en daarvoor goedgekeurd. Spelen op het terrein geschiedt op eigen risico, gebruik de toestellen daarom op de manier waarvoor deze bedoeld zijn en houdt rekening met elkaar. Zo genieten we allemaal van uren speelplezier!

Naast de speeltuin bevindt zich een speelveld welke bedoeld is voor bal- en werpspelen. Het is i.v.m. de veiligheid niet toegestaan om bij, rond of in het centrum gebouw en parking balspellen te beoefenen. Verder is er achter het zwembad een gezellig terras met steigerhouten meubelen, hier kunt u namelijk onder het genot van een drankje uw kinderen zien spelen.

Zoek