Zoek en boek

Welkom bij vakantiepark Familyland

Van harte welkom op de website van Vakantiepark Familyland in Hoogerheide. Eén van de mooist gelegen vakantieparken in Noord Brabant, of zelfs in heel Nederland. Naast luxe vakantievilla’s en knusse Finse bungalows kunt u ook voor kamperen bij ons terecht. Bekijkt u ons uitgebreide overzicht van accommodaties.

Vakantie midden in de natuur

Ons vakantiepark ligt in het natuurgebied De Brabantse Wal en grenst direct aan het natuurgebied Grenspark De Zoom – Kalmthoutse Heide. Hiermee is ons vakantiepark een uitstekende uitvalsbasis voor allerlei sportieve recreatie mogelijkheden voor jong en oud, zoals wandelen en fietsen.

Bergen op Zoom

De historische steden in de omgeving

Maar natuurlijk zijn er meer mogelijkheden in de omgeving. Door de unieke ligging van vakantiepark Familyland, bent u snel in mooie steden als bijvoorbeeld Bergen op ZoomAntwerpen of Goes. Waar u allerlei leuke uitstapjes kunt maken. Diverse binnenspeeltuinen, musea of winkelcentra zijn vanaf ons vakantiepark uitstekend te bereiken en bieden mogelijkheden voor een leuk dagje uit. We hebben de bijzonderheden van de plaatsen in de omgeving van Familyland op een rijtje gezet.

Familyland heeft faciliteiten voor kinderen en volwassenen

Uiteraard kunt u op vakantiepark Familyland zelf ook terecht voor ontspanning. Wij hebben diverse faciliteiten op ons vakantiepark, zoals een overdekt zwembad, speeltuin en bowling. Na een dagje actief bezig zijn is het prettig ontspannen in de het Grand Café of Restaurant.

Nog vragen over het houden van vakantie in Vakantiepark Familyland?

Veel informatie over ons vakantiepark, de faciliteiten en de omgeving hebben we op deze site opgenomen. Zijn er toch nog vragen? Kijkt u dan eens bij de veel gestelde vragen. U kunt uiteraard ook contact opnemen met de receptie van ons vakantiepark. Wij verwelkomen u graag bij ons vakantiepark op de Brabantse wal. Vakantiepark Familyland, dat is natuurlijk genieten!

Zoek