Zoek en boek

Kampeerplaatsen op het toerveld

Houdt u van kamperen? Het toerveld van Familyland biedt ruime recreatieplaatsen van gemiddeld 80m² tot 100m², met 16 ampère stroomaansluiting en afgebakend door een lage heg. Aangezien Familyland een groot aanbod aan faciliteiten heeft maakt dit de camping uniek in West Brabant. Ook is het de uitvalbasis voor fietsen en wandelen. Familyland is onderdeel van natuurgebied De Brabantse Wal, met als bijgevolg dat het park midden in de bossen ligt, pal naast Grenspark De Zoom – Kalmthoutse Heide.

Kampeerplaatsen tot 100m²

Ruime kampeerplaatsen met een modern, duurzaam sanitair gebouw

Familyland kent vele vaste gasten die al vele jaren achter elkaar komen kamperen. Dit komt mede door de vriendelijke en gezellige sfeer op het veld. De kampeerplaatsen zijn centraal gelegen op ons vakantiepark. De receptie en het centrumgebouw met de vele mogelijkheden zoals zwemmen, bowlen, speeltuin, grand café en het restaurant liggen op geringe loopafstand. Ook het moderne energie neutrale sanitaire gebouw ligt nabij het toerveld.

U kunt op het kampeergedeelte terecht voor een paar dagen, een paar weken, maar ook voor een heel seizoen. Verder zijn er speciale arrangementen voor het voorseizoen of naseizoen. Het kampeerterreins is geopend van 1 april tot 1 november. Informeert u ook eens naar de mogelijkheden bij onze receptie of via het contactformulier.

De kampeerplaatsen beschikken over:

  • 16 ampere stroom- en wateraansluiting 
  • Gemiddeld 80m² tot 100m² ruimte per kampeerplaats
  • Modern, energieneutraal toiletgebouw
  • WIFI en digitale TV aansluiting

Beschikbaarheid

Klik op een beschikbare datum

Gekozen datum:
Van tot en met () beschikbaar vanaf
Zoeken