Zoek en boek

HORECA

Onze horeca en bowlingcentrum is geopend van dinsdag t/m zondag. Let op: dinsdag is de keuken gesloten!

Om uw verblijf op vakantiepark Familyland nog aangenamer en relaxter te maken, hebben wij diverse horecafaciliteiten. Daardoor kunt u in een sfeervolle entourage genieten van ons gevarieerde aanbod. U kunt er lunchen, dineren, genieten van een buffet, een feestje vieren, maar natuurlijk kunt u er ook terecht voor een heerlijke kop koffie. De typisch Brabantse sfeer in combinatie met de service en kwaliteit zijn onze sterkste punten. Bungalowpark Familyland is met deze horecafaciliteiten in staat om een gevarieerd aanbod te realiseren voor jong en oud, uiteenlopend van eenvoudig tot zeer luxe, voor kleine en grote gezelschappen. Heeft u iets te vieren of komt u gewoon voor de gezelligheid? De medewerkers van vakantiepark Familyland zetten zich iedere dag met veel plezier en enthousiasme in om u een onvergetelijke tijd te bezorgen.

grand

Grand café

Het Grand Café is het warme hart van ons centrum. Niet alleen ligt dit naast de bowlingbanen, ook is dit de verzamelplaats van talloze activiteiten, waar u zelf actief aan kunt deelnemen, of ontspannen kunt genieten en toekijken. Het Grand café is een gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud, 6 dagen perweek geopend. Het Grand Café is dinsdag t/m zondag geopend vanaf 09.00 uur. Op dinsdag is de keuken van 12:00 tot 18:00 uur geopend onder een speciale kaart met diverse lunchgerechten en heerlijke warme gerechten voor een vroeg diner. Op woensdag t/m zondag is de keuken geopend van 12.00 tot 16:00 uur voor de lunch en in de avond van 17:00 tot 20:30 uur voor diner in ons Restaurant. De rest van de dag kunt u uiteraard terecht voor een kop koffie, thee of een ander drankje (en hapje).

Restaurant​

In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van alles wat wij u op culinair gebied te bieden hebben. Zo kunt u genieten van een high tea, lunch, steengrill arrangement of diner. Voor groepen is het ook mogelijk om lunch- en dinerbuffetten, groepsdiners en koffietafels of ontvangsten te reserveren. Uiteraard zijn kinderen ook van harte welkom in ons familierestaurant. Daarom hebben wij speciaal voor de kinderen een kindermenukaart samengesteld. Het restaurant is 5 dagen per week, woensdag t/m zondag, vanaf 17:00 geopend. Wilt u toch liever in huiselijke sfeer dineren, maar heeft u geen zin om te koken? Dan kunt u kiezen uit diverse meeneem-maaltijden. Verblijft u met een grote groep (+15 personen) dan is het mogelijk om ontbijt, lunch of diner mogelijkheden bij te boeken, zodat u zich niet druk hoeft te maken over boodschappen voor het eten en niet hoeft te koken.

Lunch, Brunch en diner mogelijkheden

Lunch

Tussen 12.00 en 16.30 uur kunt u genieten van overheerlijke lunch gerechten van de kleine kaart, zoals broodjes, uitsmijters, frites enz.

Brunch

U kunt bij Familyland in onze sfeervolle horecafaciliteiten tussen 12:00 uur en 15:00 uur genieten van een uitgebreide brunch.

Brunchen is mogelijk voor gezelschappen vanaf 15 personenen en dient u minimaal 24 uur vooraf te reserveren.

à la carte dineren

Vanaf 17:00 uur kunt u genieten van smaakvolle gerechten van onze diner kaart. Steengrill arrangementen (basis of deluxe) zijn ook vanaf 17:00 uur te reserveren.

Steengrill actie: 2 uur steengrillen en 1 uur bowlen voor slechts 31,50 p.p. (kinderen 3 t/m 11 voor 21,50)

 

KOFFIETAFELS • DINERS • BUFFETTEN • HIGH TEA • BOWLING

U kunt bij Familyland terecht voor onder meer lunch, diner, koude en warme buffetten,
verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten maar natuurlijk ook voor een heerlijke kopje koffie.

Zoek