Zoek en boek

Onze accommodaties

Op Vakantiepark Familyland staan verschillende villa’s en bungalows die geschikt zijn voor allerlei gezelschappen. Ze zijn het hele jaar door te reserveren en zijn voorzien van alle gemakken. De Kornoelje en Zonnedauw villa’s en Finse Bungalows zijn niet online te boeken. Voor meer informatie, beschikbaarheid of het maken van een reservering verzoeken wij u contact op te nemen met onze receptie.

Geschikt voor 8 personen

Kornoelje Villa

Vakantievilla “Kornoelje” is geschikt voor 8 personen en bestaat net als de villa “Zonnedauw” uit twee verdiepingen. Deze luxe villa heeft vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond en drie op de 1ste verdieping. Op de 1ste verdieping is een sauna, badkamer met douche en apart toilet te vinden. Verder vindt u op de begane grond een woonkamer voorzien van een open haard, breedbeeld TV maar ook een overdekt terras. Tenslotte is keuken uitgevoerd met een vaatwasmachine en combi magnetron/oven. 

Geschikt voor 6 personen

Zonnedauw Villa

Vakantievilla “Zonnedauw” biedt ruimte voor 6 personen en bestaat uit twee verdiepingen. Deze luxe villa beschikt over drie ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond en twee op de 1ste verdieping. Op de 1ste verdieping is tevens een sauna, wasmachine en apart toilet te vinden. Verder vindt u op de begane grond een woonkamer met open haard, breedbeeld TV en een overdekt terras. De keuken is uitgerust met een vaatwasser en combi magnetron/oven. De badkamer op de begane grond beschikt over een ligbad en een apart toilet.

Geschikt voor 4-5 personen

Finse bungalow

De houten Finse bungalows op Vakantiepark Familyland zijn bijzonder sfeervol en bevatten alle comfort voor een fijne vakantie. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers. Er is een badkamer met douche en wastafel maar ook is er beschikking over een apart toilet. De bungalows zijn  voorzien van centrale verwarming. De keuken is uitgerust met koelkast en magnetron, daarnaast zijn enkele bungalows voorzien van een luxere keuken met vaatwasser en vriezer.

Geschikt voor 4 personen

Trekkershut

Naast de toerplaatsen staan twee trekkershutten, welke per nacht te huren zijn. Daarom is een trekkershut ook ideaal als tussenstop of rustpunt voor diegenen die van de ene naar de andere camping in Brabant (of heel Nederland) willen trekken. Kortom als u op fietsvakantie bent terwijl u even geen zin hebt om de tent op te zetten huur dan een trekkershut.

Stichting 't opkikkertje

Aangepaste vakantie bungalows

Stichting ’t Opkikkertje vindt het belangrijk dat het onze gasten aan niets ontbreekt:  De bungalows zijn dan ook volledig aangepast, modern ingericht en ze zijn opvallend ruim opgezet.

Bovendien staan ze op een fantastische plek midden in de natuur – met veel privacy: Een privé terras – met afsluitbaar hek en een ruime privé parkeerplaats, voor meerdere voertuigen.

U kunt voor deze accommodaties onder andere (thuis)zorg regelen.

De aangepaste verblijven kunt u niet online boeken. Voor meer informatie, beschikbaarheid of het maken van een reservering verzoeken wij u contact op te nemen met onze receptie.

Liever kamperen?

Kampeerplaats op het toerveld

Het toerveld van Familyland biedt ook ruime kampeerplaatsen van 80m² tot 100m² met 16 ampère stroomaansluiting.
Aangezien Familyland een groot aanbod aan faciliteiten heeft maakt dit de camping in de eerste plaats uniek in West Brabant. Het kampeerveld beschikt ook over een modern energie neutraal sanitair gebouw.

Zoek